CCTV camerasystemen

Laat uw nieuwe CCTV camerasystemen ontwerpen en installeren door Beveiligingssystemen-Barten.

Of u nu overdag of   ́s nachts de omgeving in de gaten wil houden, gezichten of kentekens wil kunnen registreren: Beveiligingssystemen-Barten ontwerpt camerasystemen op basis van uw vraag en benodigdheden.

Beveiligingssystemen-Barten plaatst onder meer CCTV camerasystemen. Daarnaast kunnen ook andere systemen worden geplaatst die uw veiligheid kunnen bevorderen, zoals:

• Brandmeldinstallaties
• Inbraakinstallaties
• Intercomsystemen
• Toegangscontrolesystemen

CCTV camerasystemen: Closed circuit TV

CCTV camerasystemen zijn beveiligings- en bewakingscamera ́s. CCTV staat voor ¨Closed circuit TV¨, oftewel ¨beeld over een gesloten verbinding¨. Dit wil eigenlijk zeggen dat de camerabeelden niet publiekelijk worden uitgezonden of ontvangen.

Er zijn zowel draadloze als bedrade systemen beschikbaar, die in vele varianten verkrijgbaar zijn. Zoals bij de meeste hedendaagse technologie zijn de draadloze systemen het populairst. De draadloze systemen hebben het voordeel de de camerabeelden door middel van een wifi-verbinding naar de ontvanger kunnen worden verstuurd. Toch kiezen nog steeds veel bedrijven voor bedrade systemen. De kans dat er een storing optreedt in de verbinding is hierbij kleiner: als u uw camerasysteem gebruikt om beveiligingsredenen is dat natuurlijk van groot belang! Wanneer u de beelden terugkijkt vanaf uw harde schijf wilt u natuurlijk niet dat cruciale momenten niet zijn opgenomen.

CCTV camerasystemen laten plaatsen

Laat uw CCTV camerasystemen plaatsen door een gespecialiseerd installatiebedrijf. Het zal waarschijnlijk goedkoper uitvallen wanneer u zelf online een camerasysteemset aanschaft en deze zelf installeert, maar dit is een specialistisch werk wat u zeker niet moet onderschatten. Wanneer u een beveiligingsbedrijf, zoals Beveiligingssystemen Barten inschakelt, heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat u er in de toekomst geen calamiteiten mee zal hebben.

Installatie van verschillende beveiligingssystemen

Ook kunt u ervoor kiezen om Beveiligingssystemen-Barten verschillende beveiligingssystemen bij u te laten installeren. Wanneer u de beveiliging van uw pand goed wil aanpakken is het aan te raden niet alleen CCTV camerasystemen te laten installeren, maar dit bijvoorbeeld te combineren met intercomsystemen, toegangscontrolesystemen en inbraakinstallaties. Bij het plaatsen van camera's en andere systemen neemt Beveiligingssystemen-Barten uiteraard de toepasselijke regelgeving van uw gemeente in acht.

Hebt u interesse in de plaatsing van een camerasysteem, een ander beveiligingssysteem of een combinatie? Neem dan contact op met Beveiligingssystemen-Barten.