Beveiligingssystemen

Brandmelder

Brandmeldinstallaties

Met een brandmeldinstallatie zorgt u ervoor dat brand tijdig wordt ontdekt, zodat u het pand kunt verlaten voordat het te laat is. Afhankelijk van de functie van uw pand gaan brandmeldingen ofwel naar de brandweer, ofwel naar een particuliere alarmcentrale. Leon Barten is bevoegd om alle soorten brandmeldinstallaties te installeren. Hierbij houdt hij rekening met de bepalingen in het Bouwbesluit. Bovendien is hij gediplomeerd projecteringsdeskundige, wat inhoudt dat hij zelfstandig brandmeldsystemen kan ontwerpen.

Inbraakinstallatie

Inbraakinstallaties

Met een inbraakinstallatie maakt u het dieven moeilijk. Inbraakpogingen worden vertraagd en tijdig gesignaleerd. Elke inbraakinstallatie die Beveiligingssystemen-Barten voor u plaatst, is geheel afgestemd op uw woning of bedrijfspand. U hebt keuze uit onder meer ruimtebewaking, deurbewaking, raambewaking, kluisbewaking en overvalknoppen. U ontvangt desgewenst alarmmeldingen op uw mobiele telefoon, of kiest ervoor deze naar een particuliere alarmcentrale te verzenden. Dat slaapt wel zo rustig.

Camerasysteem

Camerasystemen

Een camerasysteem is een eenvoudige manier om uw eigendommen beter te beveiligen en verdacht gedrag tijdig te signaleren. Beveiligingssystemen-Barten ontwerpt camerasystemen op basis van uw specifieke beveiligingsbehoeften. Wilt u alleen overdag of ook 's nachts alles kunnen waarnemen? Wilt u met de bewakingscamera's slechts observeren of ook kentekens en/of personen registreren? Beveiligingssystemen-Barten neemt bij het plaatsen van camera's altijd de toepasselijke regelgeving in acht, die per gemeente kan verschillen.

Video-intercom

Intercomsystemen

Met een intercomsysteem kunt u beter beoordelen of u de deur wilt openen wanneer er iemand aanbelt. Via een standaardintercom hebt u mondeling contact met degene die voor de deur staat; met een video-intercom kunt u hem of haar ook zien. Als u de situatie veilig acht, hebt u vervolgens de mogelijkheid om de deur op afstand te openen met een druk op de knop. U hebt dus meer controle over wie u tot uw woning of bedrijfspand toelaat. Een veilig gevoel!

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen

Met toegangscontrolesystemen voorkomt u dat onbevoegden uw terrein of bepaalde ruimtes in uw pand betreden. Ook garandeert u hiermee dat alleen bevoegde personen bijvoorbeeld een lift kunnen bedienen. Zo gaat u diefstal tijdens werktijden tegen. Er zijn verschillende vormen van toegangscontrole mogelijk: door middel van een toegangspas, RFID-tag ('druppel'), irisscan of vingerafdruk. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag advies aan Beveiligingssystemen-Barten.

Integratie van beveiligingssystemen

Integratie van verschillende systemen

De verschillende systemen van Beveiligingssystemen-Barten zijn te combineren tot één allesomvattend beveiligingsplan. Voor de beveiliging van uw bedrijfspand kiest u bijvoorbeeld voor een combinatie van bewakingscamera's, een intercomsysteem, een toegangscontrolesysteem bij de verschillende ruimtes en liften en een inbraakinstallatie die in verbinding staat met een alarmcentrale. Maak een afspraak met Beveiligingssystemen-Barten om de mogelijkheden te bespreken.